Bodymind energy balancing - method kehoterapia

Energiahoidon maailmassa hoitamiseen liittyy paljon monenlaisia käsityksiä ja uskomuksia jotka saattavat hämmentää ihmisiä.

Hoitaja toimii välikätenä; sillä parantavaa ja neutraalia energiaa (ilman minkään uskonnon tms.sidonnaisuuksia) virtaa hänen energiakehonsa kautta hoidettavaan. 

On vastaanottajasta kiinni syntyykö luottamuksellinen yhteys välillenne ja näin on mahdollista saada keho, mieli ja yliaktiivinen hermosto rauhoittumaan.

Lauran luonnonläheinen, läsnäoleva, maadoittunut, tasapainoinen, rauhoittava ja rakkaudellinen energia vaikuttaa hyvin oleellisella tavalla hoitotulokseen.

Mitä puhtaampi kanava hoitaja on, sitä korkeampi energia hänen kauttaan pääsee virtaamaan, tämä virtaus tulee puhtaasta Luojan lähteestä.

Hoidettavalla itsellään on kyky muuttaa värähtelytasoaan ja näin saada mahdollisuus parantaa ja tasapainottaa omat vaivansa kehossaan.

Mihin Bodymind energy balancing- method hoito perustuu ?


BodyMind energy balancing-method vaikuttaa ihmisen autonomiseen hermojärjestelmään vakauttaen ja rauhoittaen kehoa lepotilaan. Turvan luominen alkaa kehon kautta hermoston toimintaa vahvistaen ihmiselle ominaiseen terveelliseen malliin. Jossa parasympaattinen ja
sympaattinen haara toimivat kuin vaaka, jolloin keho oppii säätelemään hermostoa ihmisen parhaaksi. Keho, mieli ja aivot on vakuutettava siitä, että hellittäminen ei ole vaarallista, näin stressitilasta toipuminen alkaa autonomisen hermoston uudelleensäätämisellä.


Kenelle hoito sopii?


BodyMind energy balancing-method on turvallinen ja lempeä menetelmä Kaikenikäisille, vauvasta-ikäihmisiin.
Erilaisista oireista kärsiville kuten: lihasjännityksiin, kiputiloihin, hampaiden narskutteluun, uupumukseen, stressiin, unettomuuteen, väsymykseen, paniikkihäiriöihin, suolisto-ongelmiin,
autoimmuuni sairauksiin, korkeaan verenpaineeseen, sisäisen kellon epäsynkroniaan, aineenvaihdunnan ongelmiin, allergioihin, masennukseen, epävakaaseen hormonitoimintaan,
työuupumukseen yms... Lääkitykset eivät ole este hoidolle.


Kuinka Bodymind energy balancing-method hoito tapahtuu ?

Vastaanotolle saapuessasi pue yllesi sinulle mukavalta tuntuvat rennot vaatteet, hoito tehdään vaatteet päällä. Ensimmäiseksi mitataan kehon asentovirheet ja oikaistaan ne, tämän jälkeen kehon energiakeskukset energisoidaan jos olet valinnut koko hoitoprotokollan. Voit myös tulla
mittauttamaan ja oikaisemaan pelkät kehon asentovirheet. Hoidon aikana riittää, että menet mielessäsi mukavaan paikaan ja olet mahdollisimman rento. Näin hoito tehoaa nopeammin ja hermoston parasympaattinen haara aktivoituu, jolloin keho rentoutuu automaattisesti. Hoidon aikana keho voi kuoria stressiä liikkeillä, voit nähdä värejä, voit kokea varastoituneita tunteita tai tuntea täydellisen rentoutumisen tilan. Jokainen hoitotapahtuma on yksilöllinen ja ainutkertainen.


Mitä minun pitää huomioida hoidon jälkeen?


Kun kehon toiminnat alkavat elpyä, aiheuttaa se usein aineenvaihdunnan nopeutumista. Tällöin on hyvä juoda riittävästi vettä ja saatat joutua käymään vessassa tiheämmin. Vaikutus ei lopu
hoidon lopuksi, vaan keho prosessoi hoitoa jopa muutamia viikkoja. Joskus voi tulla puhdistusoireita esim. päänsärkyä, väsymystä, huonoa-oloa ja tunteilua, jotka kertovat kehon prosessin aktivoitumisesta. Hoitajalle voi lähettää mieltä askarruttavista asioista kysymyksiä,
johon saat vastaukset. Hoidot kannataa ottaa 3-5 sarjoissa, jotta hermosto saa kunnon startin elpymiseen. Tämän jälkeen voit käydä ylläpitohoidoissa oman tarpeen mukaisesti.


Miten Bodymind energy balancing- method hoito vaikuttaa?


Hoidolla vaikutetaan oireiden juurisyihin ja pelkkiä oireita ei vaan poisteta. Kun juurisyy saadaan hoidettua oireetkin poistuvat sen seurauksena. Jos ihminen elää jatkuvassa eriasteisessa taistele-pakene tilassa ei tilaa jää hoivalle, huolenpidolle, rakkaudelle, unelmoinnille, suunnittelulle, leikille ja oppimiselle- ja elämä valuu käsistämme. Tärkeintä on auttaa asiakkaita elämään täyttä ja turvallisen tuntuista elämää nykyhetkessä.


Tervetuloa! Laura Helvilä

Luo kotisivut ilmaiseksi!