Tietoa meistä

Olen Tuula Määttä

Rosen-Method kehoterapeutti

HPI Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Vietin lapsuuteni Oulussa; maalaismaisemissa, ison perheen keskimmäisenä. Olen helposti lähestyttävä, läsnäoleva ja luotettava.

Ihmisläheisyys ja -kiinnostus johtivat 20v. Kosmetologi-matkani myötä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen; tunnekehon yhteys, mielen kehitykselliset traumat, ihmissuhteiden ja vuorovaikutuksen psykologia ovat muodostuneet sydäntehtäväkseni. Lämpimien käsieni kosketusta on kehuttu hoitavan terapeuttisiksi.

Ammennan voimavarani oman elämäni kokemuksista, jotka näen tänään lahjana ja tunnenkin niistä suurta kiitollisuutta. Luontoyhteys, rauha ja herkkyydessäni kaikki kauniit kohtaamiset inspiroivat minua. 

Myönteiset mielikuvat tulevaisuudesta tekevät mahdolliseksi nähdä, että menneet ja nykyiset vaikeudet kasvattavat ihmistä auttaen häntä saavuttamaan tulevaisuudessa sen, mitä hän tavoittelee!

Olen Laura Helvilä

HPI Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

BodyMind Energy Balancing Method -hoitaja

Matka, jonka olen kulkenut tähän hetkeen, on ollut minulle arvokas ja polkuni on johtanut minut ihmisyyden maailmaan inhimillisesti ja läsnäolevasti.

Mielen ja kehon yhteys on ihmeellinen ja tämän merkitys on auennut itselleni omien kokemuksieni ja koulutuksien myötä.

Näin ollen haluan olla jakamassa ja tekemässä sellaista työtä, minkä koen merkitykselliseksi.

Olen saanut elämänkokemuksia elävästä elämästä ja monenlaisista ilmiöistä. Koen tämän antavan itselleni laajaa näkökulmaa, mitä elämä voikaan olla kaikessa ihanuudessaan ja raakuudessaan.

Meillä kaikilla on tarve olla rakastettuja sekä kannateltuja, kuin osa itseämme suurempaa kokonaisuutta.

Minulla on tärkeää olla läsnä silloin kun ihminen sitä tarvitsee. Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää uusia näkökulmia ja oivalluksia elämän haasteisiin.

Varaa aikasi

Luo kotisivut ilmaiseksi!