Rosen-Method kehoterapia asiakaspalaute:

28.02.2024

Elämäntilanteeni on suuressa muutoksessa ja koin vaikeita tunteita ja ahdistusta, mitä en osannut ymmärtää tai vapautua niistä. Otin yhteyttä Tuulaan ja sain sujuvasti varattua ajan sähköisen ajanvarauksen kautta. Hoidossa hän löysi paljon jännityksiä ja kipukohtia, jotka vaelsivat kehossa. 

Hän osasi kysyä kysymyksiä ja tunnisti kireiden lihasten ja kipujen takana olevia tunteita. Hoidon aikana oivalsin, että kipeät polveni viestittivät minulle ylpeyttä pyytää apua tunteiden käsittelyyn ja olivat siksi oireilleet. Polvikipuni poistui ja nykyään olen rohkeampi pyytämään tukea itselleni kun vaikeat tunnetilat ovat päällä. Yksin ei tarvitse selvitä! Koin olevani turvassa hoitotapahtuman aikana. 

Sain tuntea olla se kuka todella todella olen ilman mitään suorittamista ja rooleja. Samalla sain kokea kehoyhteyttäni rakkaudellisesti ensimmäistä kertaa elämässäni ja hoidon jälkeen olo oli niin rento. Ahdistustilani, mistä olin kärsinyt hävisi kuin itsestään ilman sanoja tai jatkuvaa puhevirtaa. Riitti, että rohkenin tulla vastaanotolle. Tästä alkoi matkani sisäiseen maailmaani oman kehon kauttani. Lämmin kiitos Tuula siitä työstä mitä teet meidän ihmisten vuoksi, jotka harjoittelemme olla läsnä omien tunteidemme kanssa!

Nainen 45- vuotta

Luo kotisivut ilmaiseksi!