Ratkaisukeskeinen Lyhyt-terapia asiakaspalaute:

13.10.2023

Tuula oli terapeuttina kaikkea sitä mitä toivoinkin. Olin muutamien terapeuttien/psykologien kanssa jutellut aikaisemmin, mutta heidän kanssaan en tuntenut samanlaista hyvää energiaa, luottamusta ja tuomitsemattomuutta kun Tuulan kanssa. 

Tuulan aito halu auttaa välittyi ihanasti heti alusta loppuun saakka. Terapiassa koin, että pystyin puhumaan vaikeista asioista niiden oikeilla nimillä ilman pelkoa, että minua tuomitaan. Tykkäsin siitä, että en saanut suoria vastauksia vaan ajattelemisen aiheita ja herättelyä oikeaan suuntaan, että pystyin itse tekemään suuria oivalluksia ja sitä kautta ymmärtämään itseäni ja muita paremmin. Koen, että sain terapiasta paljon enemmän kun olisin ikinä voinut kuvitellakaan.

 Olen itsevarmempi, osaan asettaa rajoja paremmin, rakastan itseni enemmän ja tunnen itseäni taas syvemmin kuin ennen terapiaa. Koen, että sisällä olevan valoni päältä lähti pölyjä pois tämän matkan aikana. Jatkossakin aion ottaa Tuulan yhteyttä jos tarvitsen ammattiapua elämän eri vaiheiden ja turbulenssien aikana. Koen, että Tuulan löytäminen ja terapian käyminen auttoi sanoin kuvailemattoman paljon suhteellisen lyhyessä ajassa. Kiitos Tuula, Oot kyllä niin oikeassa työssä.

(7x45min. tapaamiskertaa / 8 vkoa) Nainen 27v.

Luo kotisivut ilmaiseksi!